Webshop

Byg  din Webshop i dag

Webshop i WooCommerce

WooCommerce er den mest populære e-handelsplatform på internettet, så med WooCommerce du kan være sikker på, at du er i godt selskab.

Med til WooCommerce følger hundredvis af gratis og betalte udvidelser, der dækker alle dine logistiske og tekniske krav. Du kan være sikker på, at der er en udvidelse til dine specifikke behov.

WooCommerce gør salg til en leg. Du kan sælge digitale og fysiske produkter, administrere lager og fragt,

Midtfyn Webdesign sætter din shop op. Herefter kan du selv overtage driften af din shop. Hvis du ønsker, at Midtfyn Webdesign skal styre din shop på daglig basis, kan du med fordel købe et klippekort.

social-media-salg-midtfynwebdesign

WooCommerce – brugerdefinerede e-handelsplatform til din online forretning.

social-media-salg-midtfynwebdesign

Betalingsløsning

Det skal være nemt for dine kunder at handle hos dig. Med et betalingssystem fra Yourpay kan dine kunder bl.a. betale med Dankort, kreditkort og ViaBill.

Alle data er i trygge og sikre hænder

Sikkerheden er selvfølgelig i top, og alle betalinger sikres igennem certificerede betalingsgateways. Midtfyn Webdesign hjælper med at opsætte systemet i din webshop.

 

 

Opbyg lokal kundebase med sjove konkurrencer eller vouchers på Facebook. Vi opsætter dine konkurrencer, laver opslag på Facebook og annoncerer dit tilbud på Facebook