Contentet is king

Tekstoptimering – kodeordet er kvalitet

Tekstoptimering

Content marketing er ikke et nyt begreb i forhold til digital markedsføring, men det er vigtigere end nogensinde før.

Google er – så at sige – blevet kvalitetsbevidst, hvad angår tekstligt indhold. For få år siden var det nok at fokusere på søgeordene og sørge for, at de stod hensigtsmæssigt på siden. I dag skal søgeordene indgå i kvalitetstekster, der skaber reel værdi for dem, der læser dem.

Hos Midtfyns Webdesign er vi på forkant. Vi allieret os med professionelle tekstforfattere og korrekturlæsere, der står klar til at optimere dit indhold på alle trykte og digitale platforme. Fokus er at skabe unikt og autentisk indhold, der er underholdende, nyttigt og interessant at læse for dine kunder.

tekst-optimering-midtfynwebdesign

Hvorfor er indhold så vigtig?

tekst- optimering-midtfynwebdesign

Google måler på forskellige parametre, hvad angår tekst, og google er blevet bedre og bedre til at gennemskue, hvad der reelt formidler kvalitetsindhold til læserne.

Derfor er det ikke nok “blot” at skrive 1500 eller 2000 ord om dit produkt. Teksten skal skabe værdi – dvs. at nogen skal bruge tid på at læse den, og at den skal give lyst til både engagement og interaktion.

Og hvordan måler google så det? Jo, google ser bl.a. på, hvor længe dine læsere befinder sig på siden, hvordan de scroller, og om de ‘klikker sig videre’ og måske endda deler dit indhold på de sociale medier, så rækkevidden på dit budskab øges.

Content er tekst, billeder, video…

Vi hjælper dig til at skabe content, der er relevant for netop dine kunder. Vi guider dig sikkert gennem viften af muligheder og hjælper dig til effektuering – uanset om dit content udfoldes i tekst, video, billeder, infographis, webinarer eller podcasts.

At skabe det bedste indhold handler altså ikke bare om at skrive SEO-tekster. Det handler om at integrere seo-optimeringen i alle elementer ( i alt content) på din hjemmeside.

 

Engagement genererer salg

Content marketing kan noget, som traditionelt canvassalg ikke kan. Content marketing er nemlig en ‘hotline’, der giver direkte øjenkontakt med din målgruppe. I dag er forbrugernes tærskel ift. traditionelle reklamer højere end tidligere. De er sværere at nå. Det, vi ved virker, er, når indholdet er vedkommende, og når der skabes interaktion – særligt via de sociale medier. Den viden og meget mere står vi klar til at dele med dig og din virksomhed. Målet er at booste dit budskab til den rigtige målgruppe på den rigtige måde.

Vidste du at…

Vidste du, at omkring halvdelen af alle webtekster i dag læses på mobile enheder? Mange tror, det er nok at lave et responsivt design på hjemmesiden. Det er langt fra nok. Man er også nødt til at tænke i responsiv tekst. Tekst, hvor sætningerne ikke er alenlange. Tekst med startvægt på det vigtige, tekst der guider læseren og viser vej med fængende overskrifter.

tekst- optimering-midtfynwebdesign
“Kvalitet og originalt indhold er fantastisk til SEO formål, f.eks. at drive trafik til dit website og holde forbrugerne på stedet længere.”