Social medie marketing

Brug de sociale medier til at tiltrække besøgende og øge salget

Din online tilstedeværelse

At have en hjemmeside til din virksomhed er ikke længere blot en mulighed, det er afgørende. Men at bygge en smuk og engagerende hjemmeside er kun det første skridt. En hjemmeside skal tiltrække besøgende, opbygge tillid, informere kunderne og generere indtægter.

En af de mest effektive måder at gøre dette på er gennem en fast Social Media Marketing strategi. Når Midtfyn Webdesign hjælper dig med din Social Media Marketing, vil vi kontakte dig og blive fortrolige med dine produkter, tjenester og klientel. Hver måned vil vi være med til at opbygge relationer, udvikle din virksomheds synlighed, øge din online tilstedeværelse og bidrage til at skabe vækst og optimere dine resultater.

social-media-salg-midtfynwebdesign

Hvad kan Social Medie Marketing strategi gøre?

social-media-salg-midtfynwebdesign

Myndighed er en ranking styrke (Authority )

Din hjemmeside skal være et af de første links, der dukker op i nogens søgeresultater. Din hjemmeside skal have både værdifuld og relevant i sit indhold til dine kunder.

Engagement

Dine kunders interaktion er afgørende for din online tilstedeværelse. Deltag selv der, hvor dine kunder er, f.eks. på Facebook. Her kan du hente meget værdifuld viden om dine produkter/services. Lyt til deres samtale, se hvad der rør sig. Deltag selv – du kan hjælpe med oplysninger og forklare, hvordan dine produkter/service benyttes bedst mulig. Værdsæt dine trofaste kunder. Det kan f.eks. være med småprøver eller rabatter på dine produkter/service.

Branding

Målet er at få så meget buzz som muligt fra så mange højt profilerede steder som muligt. Samtidig med at antallet af mennesker, der bruger sociale medier stiger hver dag, er der ingen bedre måde at få opmærksomhed og opbygge dit brand.

Tålmodighed

At få succes på sociale medier er en lang og løbende indsats. Forvent, at der kan gå op til et år før du har et solidt fundament.

”Halvdelen af din markedsføring virker – det eneste problem er, at vi ikke ved, hvilken halvdel.”