Hvad koster det?

Invisible
Hjemmeside - fra kr. 6500
De mest almindelige former for hjemmesider, vi bygger, er små 10-20 sider hjemmesider. De fungerer som en online brochure med nogle ekstra funktioner såsom kalendere, brugerdefinerede formularer, skydere og blogs.

 

Alle vores hjemmesider bruger de nyeste standarder der gør, at dit websted ser optimal ud på alle computer / enheder

Klippekort - fra kr. 6.000

Køb et klippekort på f.eks.20 timer til support og få rabat på timeprisen. Brug dine klip, når det passer dig – uden bindende aftale.

 

Hver måned, hvor der bestilles support på kortet, modtager du en status over det antal timer/klip, der er blevet benyttet.

10 klip 6.000  kr-

20 klip 9.000  kr.-

30 klip 13.000 kr.-

Klippekortet gælder i 24 mdr. fra købsdatoen og refunderes ikke.

Service pakke - fra kr. 2500
Månedligt backup, opdatering af plugin, tema samt opdatering af WordPress.

Vi ved af erfaring, at fastpriskontrakter sjældent er til gavn for dig, da de ofte begrænser dig. Vi ønsker ikke at begrænse muligheden for at skifte mening eller tilføje nye anmodninger. Vi vil give dig et generelt skøn baseret på vores indledende korrespondance.

Ikke alle websteder er ens. De kan variere meget i omkostninger afhængigt af niveauet af design og funktionalitet der kræves til din specifikke virksomhed. Midtfyn Webdesigns timeløn er 750 kr.- per time.

Alle priser er ex. moms

Invisible
SEO pakke - fra kr. 599
Detaljeret gennemgang af din hjemmeside. Vi finder døde link(s) og gennemgår af alle dine billeder. Her ser vi på om der er ALT tag (Alternativ tekst) og om alle detaljer er så optimerede som muligt.

 

Alt tekst (alternativt tekst), også kendt som “alt beskrivelser”. ALT tag, bruges til at fortælle Google hvad der er på dit billede.

Efter opgaven er løst får du en rapport med de fejl vi finder. Du kan selv vælge, at optimere ud fra rapporten.  Hvis du ønsker at Midtfyn Webdesign løser opgaven, kan vi lave et tilbud til dig.

Læs om døde link

Https/ssl - fra kr. 2500
HTTPS bruges til at beskytte dine brugere, når de besøger dit website. Desuden giver HTTPS SEO værdi.

 

Læs om HTTPS/SSL

Vurderingerne er baseret på det antal timer, der vil blive brugt på dit websteds design, udvikling, vedligeholdelse, kommunikation samt andre generelle omkostninger, der er forbundet med dit projekt.
Det er vigtigt at have en god idé om de funktioner, du gerne vil have inkluderet på dit websted  for at opnå dine ønsker. Hvis du ikke ved, hvor  du skal begynde, så bare rolig. Vi guider dig gennem det grundlæggende og hjælper dig i gang med det er rigtigt for dig .