Page Speed

Page Speed-måling af, hvor hurtigt indholdet på din side indlæses.

Fart betyder alt!

Page speed – Den hastighed dit website indlæses med. Page speed er en vigtig faktor for den samlede brugeroplevelse, og det er en af de hundredvis af SEO rankingfaktorer, som Google bruger for at bestemme din ranking.

Sandheden er, at folk i dag ikke har tålmodigheden til at vente mere end fem sekunder på at en side side at indlæses. Hvis din hjemmeside ikke indlæses hurtigt nok, vil du miste potentielle kunder.

pagespeed-midtfynwebdesign

Sidens hastighed er vigtig for brugeroplevelsen

social-media-salg-midtfynwebdesign

Her er nogle af de mange måder at øge sidens hastighed på:

Sider med en lang indlæsnings tid gør, at dine besøgende forlader dit website.

Aktivér komprimering

Brug Gzip, et softwareprogram til filkomprimering, for at reducere størrelsen af dine CSS-, HTML- og JavaScript-filer, der er større end 150 bytes.

Minimer CSS, JavaScript og HTML

Ved at optimere din kode (inklusive fjernelse af mellemrum, kommaer og andre unødvendige tegn) kan du øge sidens hastighed dramatisk. Fjern også kode kommentarer, formatering og ubrugt kode. Google anbefaler at bruge YUI Kompressor til både CSS og JavaScript

Optimer dine billeder

Sørg for, at dine billeder ikke er større end de skal være, at de er i det rigtige filformat (PNG’er er generelt bedre til grafik med færre end 16 farver, mens JPEG’er generelt er bedre til fotografier. Og sørg for, at de komprimeres til internettet .

“At dit website er hurtig er afgørende for at give en stor brugeroplevelse og for at sikre både højere engagement og højere konverteringsfrekvenser.”