Mobilvideo

I dag består ca. 70% af al internettrafik af video!

Mobilvideo – lige ved hånden.

Mobiltelefoner er allestedsnærværende, og vi har dem altid med os. Hurtig og spontan optagelse af videoindhold kræver ikke, at der slæbes rundt på store videokameraer, når en uventet chance for optagelse dukker op.

Mange apps er tilgængelige for både iOS (Apple) og Android (Google) mobilenheder, som udvider videokameraets funktionalitet, giver avancerede redigeringsmuligheder og digitale effekter. Samtidig kan vi straks uploade færdige videoer til distribution og visning.

Måske vigtigst af alt har telefonen gjort det mere overkommeligt at producere gode mobilvideofilm. Film som kan afspejle dig og din virksomhed

 

tripod-mobilvideo-midtfynwebdesign

Shh – stille på settet, der optages!

Selv om du bruger en mobil med et godt kamera, så skal du også fokus på lyd og lys. Det hjælper ikke noget at have en flot film, hvis dine kunder ikke kan høre, hvad der bliver sagt.

God belysning er vigtig

Korrekt belysning har stor indflydelse på smartphone-kameraer, fordi de har mindre billedsensorer og linser. Prøv om muligt at skyde din video i lyse områder. Dette vil hjælpe med at undgå unødvendige skygger og kornede områder.

Omvendt skal du også være forsigtig med ikke at pege kameraet direkte på stærke lyskilder, hvilket vil medføre ubrugelige overeksponerede optagelser.

Hold mobilen stabil og rolig

Hvis du ikke vil have din videooptagelse viser et forvrænget og sløret eller billede, skal du sikre, at din mobil holdes stabil under optagelsen.

Brug begge hænder til at holde din mobil så tæt som muligt på din krop, mens du optager videoen. Dette kan være lidt trættende i lange timer eller sekvenser, men der er heldigvis  andre måder at understøtte telefonen på: Stabilisatorer, stativ og kamerahuse gør det muligt at holde din mobil, når du tager en video med den.

 

Midtfyn Webdesign laver mobilvideoproduktioner i hele landet. Det spiller ingen rolle for os, om du bor i København, Otterup eller Aars.