Ny hjemmeside

Få en flot WordPress hjemmeside

En professionel WordPress hjemmeside

Din hjemmeside er dit ansigt udad til – og hvad enten din hjemmeside er til dit firma, din klub eller din personlige blog, sørger jeg for at den fremstår professionelt og i et knivskarpt design. 

Du bestemmer selv om du vil være med hele vejen og have fuld kontrol over dit design, eller om jeg skal tage roret og designe din side ud fra dit logo, din farve eller din målgruppe.

Uanset vejen dertil, får du en hjemmeside med lige netop dit udtryk. 

Har du allerede en hjemmeside, som trænger til redesign?

Hvad enten tiden er løbet fra din gamle hjemmeside eller du ganske enkelt har lyst til et nyt og smart design af din Wordpress hjemmeside, løser jeg gerne opgaven for dig. Det kan også være du er rigtig glad for dit nuværende webdesign, men ønsker at konvertere til WordPress.  Når du får en WordPress hjemmeside får du samtidig en responsiv hjemmeside, dvs. den er mobilvenlig og tilpasser sig skærmens størrelse til enhver tid.

Jeg fokuserer på at udvikle unikke, brugercentrerede oplevelser på tværs af enheder.

Prototype

Mine kunder er involverede i hele processen. Mine prototyper giver visuelle ideer om, hvordan jeg udvikler dit website, så du kan følge med undervejs. 

Responsive design

Responsive webdesign giver os mulighed for at opbygge websteder, der giver dine brugere en optimal oplevelse på tværs af en bred vifte af enheder

Kontakt mig

Kontakt mig og hør, hvordan jeg kan designe et målrettet din hjemmeside til din virksomhed

Bliv kontaktet og få et tilbud