Google My Business

Tag ejerskab i Google

Google integrerer Google My Business med organiske resultater, som giver mere SEO vægt.

I mange tilfælde viser Google ‘lokale’ fortegnelser over organiske SEO-resultater.

Disse resultater udløses af søgninger kombineret med brugerens geografiske placering.

Midtfyn Webdesign kan hjælpe med at oprette dig i Google verdenen. Du kan også selv stå for din oprettelse hos Google lige her.

 

google_my_business

Google My Business – det større billede

google_my_business

En af de vigtigste faktorer for at verificere din Google My Business konto, som ofte overses, er, hvordan Google bruger disse fortegnelser, for at få en bedre forståelse af det større billede.

Ved at forbinde dit website og din Google My Business konto hjælper du Google til at genkende de to som samme “Brand” eller enhed. Resultat: Google ”ser” dig som en autoritet. Aktiviteten på din Google+ side kan øge autoriteten på dit website og resultere i, at dit websted kommer endnu højere op i organiske placeringer.

Dette kan yderligere optimeres ved at forbinde i din Google Analytics-, Webmasterværktøjer, Adwords og YouTube-kanaler. Vi hjælper dig – enten ved at vise dig hvordan eller ved at gøre det for dig. 

Du kan også med fordel lave en YouTube kanal med dine mobilvidoer

google_my_business
“Det er vigtigere end nogensinde at sørge for, at din Google+ profil og dit website er optimeret til at understøtte dine forretningsmål, så du kan udvide dit marketingsmål”