Google Maps

Forbedre SEO, tiltrække besøgende. øge salget

Din online tilstedeværelse

At have en hjemmeside til din virksomhed er ikke længere blot en mulighed, det er afgørende.

Men at bygge en smuk og engagerende hjemmeside er kun det første skridt. En hjemmeside skal tiltrække besøgende, opbygge tillid, informere kunderne og generere indtægter.

En af de mest effektive måder at gøre dette på er gennem et fast Social Media Marketing strategi.
Når Midtfyn Webdesign hjælper dig med din Social Media Marketing , vil vi kontakte dig og blive fortrolig med dine produkter, tjenester og klientel.

Hver måned vil vi være med til at opbygge relationer, udvikle brand awareness, øge din online tilstedeværelse og bidrage til at skabe din online tilstedeværelse.

social-media-salg-midtfynwebdesign

Hvad kan Social Media Marketing strategi gøre?

social-media-salg-midtfynwebdesign

Myndighed er en ranking styrke (Authority )

Din hjemmeside skal være et af de første links til at dukke op i nogens søgeresultater. Din hjemmeside skal have både værdifuld og relevant indhold til dine

Engagement

Dine kunders interaktion er afgørende for din online tilstedeværelse. Deltag selv der hvor dine kunder er, f.eks. på Facebook, her kan du hente meget værdifuld viden om dine produkter/service. Lyt til deres samtale, se hvad der rør sig. Deltag selv, du kan hjælpe med oplysninger eller hvordan dine produkter/service benyttes bedst mulig. Værdsæt dine trofaste kunder, det kan f.eks. være med små prøver, eller rabatter på dine produkter/service.

BRANDING

Målet er at få så meget buzz som muligt fra så mange højt profilerede steder som muligt. Med antallet af mennesker, der bruger sociale medier stiger hver dag, er der ingen bedre måde at få opmærksomhed og opbygge dit brand.

Overskrift

Du har en virksomhed til at køre, og det tager tid og kræfter på at planlægge og skrive nyt indhold. Og så skal det planlægges og udgives på dine sociale medier konti. Lad Midtfyn Webdesign tage sig af den opgave, så du kan fokusere på din for virksomheden.

Opbyg lokal kundebase med sjove konkurrencer eller vouchers på Facebook. Vi opsætter dine konkurrencer, laver opslag på Facebook og annoncerer dit tilbud på Facebook