Døde link - 404

Døde link 404 – Tab af SEO værdi

Døde link- 404

Ved du, hvor alvorligt det er, at have døde link på din hjemmeside?  Et enkelt dødt link kan påvirke din placering på søgemaskinerne, dit websteds brugeroplevelse, resultere i tabte kunder og indtægter.

Hvad skyldes døde link?

Døde link er dem, der bringer dig til en side, der siger “404 fejl”. De mest almindelige årsager til døde link er:

  • Flytning af en webside, hvor man glemmer at ændre interne links
  • Link til indhold (PDFs, videoer osv.), der er blevet flyttet eller slettet
  • Links til en tredjepartsside, hvor du ikke opdager ,at de ændrer webadressen eller flytter siden

Lad os gennemgå din hjemmeside for kr. 599. Læs mere om tilbudet SEO pakke 

 

 

social-media-salg-midtfynwebdesign

Hvordan døde link ødelægger din SEO

social-media-salg-midtfynwebdesign

Uanset årsagen er døde link en fejl, der skal behandles straks. Lad os tage et kig på nogle af de måder, hvorpå et dødt link kan påvirke dit websted.

Døde link stopper søgemaskine i at forsætte deres søgning.

Når crawlere som Google bots osv. løber ind i en dødt link, stopper de og går videre til den næste, hvilket kan betyde, at den pågældende side ikke bliver indekseret eller får en rangordning.

Døde link fører til lavere website trafik

Hvis en bruger bliver præsenteret for et dødt link, vil de sandsynligvis fortsætte til andre sider. Ved at bruge mindre tid på dit websted, vil søgemaskinealgoritmer antage, at det er fordi dit websted ikke giver besøgende kvalitet indhold eller information, hvilket resulterer i en lavere rangering.

Brugeroplevelse

Vi er alle løbet ind i et dødt link på et tidspunkt, og det er en dårlig oplevelse. Uanset om det forhindrer os i at betale en regning eller se en video med katte, er det noget, vi kan huske næste gang, vi besøger dette websted. Altså, hvis vi nogensinde kommer tilbage…

Brugere favoriserer websteder, der virker

Hvis dit websted er et kaotisk rod med døde link, der forhindrer brugere i at udføre en opgave, vil de gå videre til et andet websted, der fungerer – sandsynligvis en af dine konkurrenter. Tillid tager tid at bygge, men kun et øjeblik at tabe.

Tabt indtjening

Døde link er en forhindring i konverteringsprocessen. Uanset hvor meget tid og energi (og penge) du har investeret i at få kunder til dit websted, og de ikke kan nå konverteringspunktet, vil alle dine bestræbelser være spildt.

Et websted er som en bil; Det kræver rutinemæssig vedligeholdelse at holde den i gang uden problemer. Hvis du ikke vedligeholder den, kan det koste dig tid og penge.